Selasa, 17 Mei 2016

paranormal ep1

Assalammualaikom...

Okey, hmm.. hi pmbca blog ni.sebnarnya saya x tau nak tulis apa dlm blog ni sbb nilah kali pertama bloging..hehe.
So, hmm nk tulis apa ya?..ok mgkn saya akan mulakan dgn cerita2 yg disukai oleh rakyat Malaysia.
Seperti yg kita tau yg org Malaysia ni memng suka dgn cerita horror ataupun filem2 seram..aku guna bahasa kedah la noh..sbb cek org utara..skrg ni bnyk drama2 yg berunsurkan seram malah filem seram pon bnyk di pawagam. Genre horror ni memang famous kat mana2 negara pon. Filem seram ada dari negara eropah yg buat cerita nmpk real mcm hantu yg sebenar..uihh memang mengerikan..tapi bagi saya filem seram dari negara jiran Thailand memang menyeronokan.. kebanyakan kita semua taksub dgn filem atau drama genre ini. Walaupun kita ni takot tahap gaban pon tpj rasa suspen je dan nk tgok jugak hantu2 dlm.cerita begini..lepastu, haha pakat2 x tido malam la.. tak pon nak pi jamban mlm2 kena berteman dngn adik atau roommate..haha
Jadi, aku ada soalan.. macam mana kalau ampa tiba2 ternampak hantu atau pon makhluk yg sewaktu dengan nya?.. 
Apa yg ampa s

Tiada ulasan:

Catat Ulasan